fr / en / es / ro
>
>
Prelucrarea solului

Prelucrarea solului

Unelte profesionale pentru prelucrarea solului

Pregătirea unui teren lăsat, mai mult sau mai puțin, în paragină, pentru a face o grădină de legume sau o peluză; întoarcerea pământului pentru realizarea unei plantații; cultivarea și întreținerea fructelor și legumelor, ierburilor aromatice sau a florilor. Pentru fiecare etapă de prelucrare a solului, Leborgne a dezvoltat unelte care permit realizarea fiecărei operațiuni în mod eficient și în deplină siguranță.

Scule forjate pentru rezistență crescută la utilizare intensivă, echipate cu mânere din lemn sau din fibră de sticlă (mânere Nova), toate a fost proiectate de Leborgne pentru a asigura confort în utilizare și menținerea unei posturi corecte, naturale, diminuând oboseala utilizatorului fără a face rabat de la calitatea lucrării.

Unelte pentru terasarea și amenajarea terenurilor

Târnăcoape, lopeți, răngi... Unelte pentru manipularea pământului, pietrișului sau nisipului, ridicarea deșeurilor și întoarcerea compostului. 

Unelte pentru săparea pământului

Cazmale simple sau cu suprafețe șlefuite, furci de săpat… Indiferent dacă pământul este ușor, lipicios cu pietre, lipicios fără pietre, argilos sau greu și pietros, pentru fiecare tip de sol există o unealtă potrivită pentru săpare, ușor și în condiții de siguranță. 

Unelte pentru cultivarea pământului

Grape, sape și săpăligi, cultivatoare, plivitoare… Unelte manuale pentru cultivarea pământului.