fr / en / es / ro
>
>
Certificare ECOVADIS 2022: Leborgne obține din nou medalia de aur pentru politica CSR
Noutăți
Compania - 09.01.2023

Certificare ECOVADIS 2022: Leborgne obține din nou medalia de aur pentru politica CSR

Certificare ECOVADIS 2022: Leborgne obține din nou medalia de aur pentru politica CSR

La fel ca și anul trecut, Leborgne a obținut certificarea "Gold" acordată de organizația independentă Ecovadis pentru angajamentul său față de responsabilitatea socială corporativă (CSR). Acest premiu subliniază eforturile companiei, inițiate cu mai mulți ani în urmă, precum și acțiunile întreprinse mai recent pentru a promova abordarea noastră în materie de CSR.

Ecovadis, companie care evaluează performanțele companiilor în materie de responsabilitate socială, a recompensat încă o dată punctele forte ale companiei noastre în ceea ce privește responsabilitatea socială:

  • Mediu
  • Societate și Drepturile Omului
  • Etică
  • Achiziții responsabile social

Medalia de aur și certificarea obținută este valabilă pentru întreaga companie. Acesta corespunde unei "Performanțe avansate în materie de CSR" și este acordată companiilor care obțin un scor general mai mare de 65/100.

Pentru Florence Hocq, Directorul nostru general, această certificare este rezultatul "unei abordări pe care Leborgne o are din 2010 și care face acum parte integrantă din ADN-ul nostru!”

Continuarea eforturilor noastre

Cu ajutorul certificării Ecovadis, Leborgne își îmbunătățește în continuare performanța și continuă să inoveze în ceea ce privește responsabilitatea socială a întreprinderilor. Datorăm acest rezultat implicării angajaților, furnizorilor și partenerilor noștri în punerea în aplicare a acestei abordări. Prin urmare, obiectivul nostru pentru anul viitor este, bineînțeles, să menținem acest nivel de control asupra abordării RSI și să ne îmbunătățim în continuare punctajul obținut.