fr / en / es / ro
>
>
Grebla Duopro® : greblați și nivelați cu o singură unealtă
Noutăți
Produse - 09.01.2023

Grebla Duopro® : greblați și nivelați cu o singură unealtă

Grebla Duopro® : greblați și nivelați cu o singură unealtă

Concepută pentru a ușura munca pe șantier sau în grădină (strângerea crengilor mici, a scoarței de copac, a frunzelor și a fânului), grebla din polimer Leborgne Duopro cu (20 de dinți și 60 cm lățime) îndeplinește două funcționalități importante: greblarea și nivelarea solului.

Datorită lățimii mari de lucru și a dinților rigizi, pentru a consolida eficiența și rezistența greblei Duopro, a fost necesară completarea acesteia cu o nivelă unghiulară și dinți laterali ranforsați, precum și a unei prize conice care să asigure conexiunea perfectă dintre coadă și unealtă.

Ergonomia și avantajele greblei Duopro

Grebla Duopro® din polimer, cu 20 de dinți și 60 cm lățime de lucru are un raport foarte bun greutate-rezistență. Coada sa de 180 cm lungime, din lemn certificat PEFC, ameliorează postura de lucru și previne instalarea precoce a durerilor de spate. 

Întorcând grebla, nivela permite egalizarea suprafeței solului. Unghiul bazei dinților este special optimizat pentru a trage resturile vegetale. Dinții înalți dau o capacitate de reținere superioară și prelungesc durata de viață a greblei. Gaura de fixare alungită favorizează fixarea și alipirea optimă a cozii în capul greblei, pe măsură ce lemnul se usucă. 

Găsește aici toate detaliile despre grebla Duopro®